574v1 Unisex New Rood Balance zwart rood sneakers

Even terug naar stapvoets rijden en een simpele trek aan de plunjer van de OSCO zorgt ervoor dat de ketting de eerstkomende 300 kilometer (gemiddeld) in optimale conditie verkeert. Per smeerbeurt wordt ca. 2 cc smeerolie afgegeven. Dat betekent dat met een 80% vulling gemiddeld 6000 km kan worden gereden. Ideaal voor lange ritten en vakanties.

Vlak voor een tankstop of voordat u de motor in de stalling zet is in de praktijk het meest ideale moment om uw ketting te smeren. De OSCO heeft slechts een flinterdun laagje olie op de ketting aangebracht, waardoor de olie er niet van af zal druipen. In de praktijk kunt u echter smeren waar en wanneer u wilt, mits u zich aan de aanbevelingen houdt (50 – 100 meter stapvoets rijden is meer dan voldoende).

De OSCO is geschikt voor meerdere soorten olie. In samenwerking met een Duits laboratorium hebben we echter een speciale smeerolie samengesteld voor de OSCO. Dat garandeert een optimale combinatie van smering, kleefkracht en dikte, zowel onder warme als koude omstandigheden. Mocht de gebruiker besluiten een andere olie te gebruiken voor de OSCO dan adviseren wij een goede kwaliteit cardanolie type SAE 75W90 of motorolie van het type SAE 15W50.

Achter de hightech vormgegeven behuizing van geanodiseerd aluminium en stootvast kunststof gaat een vernuftig stuk techniek schuil, wat garant staat voor een hoge betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid, ongeacht de omstandigheden. Dat is de reden dat we voor een periode van twee jaar volledige garantie geven op onze OSCO, mits gebruikt zoals voorgeschreven.

Foto's

Honda CBR 1100

574v1 Rood sneakers rood Unisex New zwart Balance UqwB55

Unisex 574v1 rood sneakers New Rood Balance zwart zwart rood sneakers Balance 574v1 Rood Unisex New

Suzuki GSX R 600-750-1000

sneakers zwart Unisex rood Balance New Rood 574v1

Suzuki GSX R 1000

Unisex sneakers New zwart 574v1 Rood Balance rood
Balance rood Rood sneakers Unisex New 574v1 zwart

Yamaha XJR 1200-1300

zwart Balance Rood sneakers Unisex 574v1 New rood